Inschrijven

Inschrijven

Om optimaal van start te kunnen gaan met het nieuwe seizoen, zijn we natuurlijk afhankelijk van het aantal ingeschreven leden. Daarom vragen we dat alle spelers van U6 tem U17 zich inschrijven voor het seizoen 2022-2023 door onderstaand pasbriefje in te vullen en door te mailen naar kledij@jeugdverbroederingbalen.be zodat we tijdig alles kunnen bestellen en klaar maken.

De volgende twee seizoenen blijft het kledijpakket van Masita.  Spelers die alles al hebben en waarbij nog niets te klein is moeten dus niets nemen van de uitgaanskledij maar zijn natuurlijk vrij om toch iets extra bij te bestellen.  Nieuwe leden zijn verplicht om uitgaanskledij (twv. € 100 < U15 en € 115 > U13) te bestellen.  In het lidgeld zit sowiezo de wedstrijduitrusting (short, kousen en bal) ter waarde van € 40.  Gelieve op het pasbriefje hiervoor de juiste maat aan te duiden.

Vanaf bovenbouw (U15) moet er verplicht een coolshirt van € 15 bijgenomen worden.

Leden die al kledij van Masita hebben, kunnen voor de juiste maat zich hierop baseren.  Voor nieuwe leden, of bij twijfel gaan we begin augustus pasdagen organiseren. Op deze dagen kan nagegaan worden of de reeds bestelde en betaalde kledij de juiste maat heeft en indien nodig kunnen hier op dat moment nog wijzigingen aangebracht worden.  De juiste data hiervan worden later meegedeeld.

Het lidgeld voor volgend seizoen bedraagt € 200 voor het eerste kind. Het lidgeld voor het tweede kind is € 160 en voor het derde en eventueel volgende kinderen alsook voor de G ploeg bedraagt het lidgeld € 120.

Gelieve, na het ontvangen van de bevestigingsmail, dit zo snel mogelijk te betalen.

Indien er nog vragen zijn over aansluiting kan je contact opnemen met administratie@jeugdverbroederingbalen.be


Bestelformulier.pdf

Bestelformulier_A5_2022-2023_v1.JPG

 

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!